back arrow button
Nazad na blog

Radni vikend Foruma mladih s MS-om Hrvatske

Ovaj vikend članovi Foruma mladih s MS-om Hrvatske (fMSHr) – Nina Stipčević, Maja Liković Cipurić i Ivan Tarle, zajedno sa djelatnicama Saveza, u prostorijama Saveza intenzivno su radili i pripremali se za predstojeće aktivnosti projekta „Forum mladih osoba s MS-om – nova snaga MS zajednice“.

Pripreme za 2. Networking meet Foruma mladih osoba s MS-om Hrvatske su u punom jeku, složili smo konačan program. Sada i formalno možemo najaviti da će se isti održati od 24. do 26. svibnja u hotelu Bristol u Opatiji. U suradnji sa našim stručnim suradnicima koji će nam se pridružiti na meet-u, taj vikend rezerviran je da pričamo, razmjenjujemo iskustva i svašta naučimo o multipli sklerozi i različitim aspektima življenja s MS-om. Uskoro više o tome.

Snimili su podcast za naš MSTV gdje su predstavili Forum mladih s MS-om Hrvatske, pripremali su MS trening za poslodavce, ali i radionicu za predstojeći MS Vikend.

Na ovom radnom vikendu naš vrijedan tim fMSHr također je pripremio pregršt drugih novosti, a kroz radionicu naučili su nešto novo o funkcioniranju organizacija oboljelih od MS-a kako bi svi zajedno bili još bolji i spremniji za nove izazove.

‌Projekt Forum mladih s MS-om Hrvatske- nova snaga MS zajednice financijski podržavaju:

Novartis Hrvatska d.o.o., Roche d.o.o., Merck d.o.o., Swixx Biopharma d.o.o., Grad Biograd na moru i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

(Članak preuzet s Saveza Društava Multiple Skleroze Hrvatske)